ÁSZF

Kedves Vendégünk, a Pedro Apartman szeretettel üdvözl a vendégei körében!

A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze:

1. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján 12 óráig áll rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján intézhetők, legkésőbb az érkezést megelőző napon.

Email cím: info@pedro-apartments.com
Telefon: +36.708.863.910.

Felhívom a szíves figyelmedet arra, hogy a Pedro Apartmanban portaszolgálat nincs.

2. Kérjük a foglalás visszaigazolás egyik példányát érkezéskor leadni, valamint a személyi igazolványt, vagy az útlevelet regisztráció céljából bemutatni szíveskedjen a vendégkönyvbe történő bejegyzéshez, melyet a szállásadó vezet.

3. A szálláshelyet csak a foglalás visszaigazolásban szereplő létszámban lehet igénybe venni.

4. A szállásadó jogosult ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a foglalás visszaigazolásában szereplő létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.

5. Látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval történt előzetes egyeztetéssel lehet fogadni.

6. Háziállatot – előzetes egyeztetés nélkül – tilos a szálláshelyre, illetve a vendégszobába bevinni.

7. A szálláshelyen lévő berendezést csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.

8. Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendég köteles azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

9. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére.

10. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

11. A vendég köteles az általa - a nem rendeltetésszerű használattal - okozott kárt a szállásadónak a helyszínen megtéríteni. A károkozás körülményeiről a Felek jegyzőkönyvet vesznek fel, indokolt esetben a Rendőrség segítségét kérik a jegyzőkönyv felvétele céljából.

12. Amennyiben a tartózkodás alatt a szálláshellyel, vendégszobával kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót az 1. pontban megadott e-mail címen, illetve telefonszámon. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

13. A foglalás visszaigazolásban feltüntetett időtartamhoz képest a tartózkodási idő lerövidítését / meghosszabbítását közvetlenül a szállásadóval kell egyeztetni, annak felmerülését követően haladéktalanul. Az apartman 5 nappal az érkezés időpontját megelőzően ingyenesen mondható le, ezen időpontot követően nem mondható le térítésmentesen.

14. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.

15. A vendég kötelezettséget vállal a társasház házirendjének betartására, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.

16. Este 22 és reggel 9 óra között tilos hangoskodni, illetve bármely más módon a lakók nyugalmát zavarni.

17. A szálláshelyre, vendégszobába történő be- és kijutást a szállásadó biztosítja a kulcsok átadásával.

18. Foglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendég használhat, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.

19. Az apartmanhoz külön fürdőszoba használat, valamint egyszerűbb ételek, italok elkészítéséhez konyha vagy konyhai berendezések, eszközök használata tartozik.

20. A foglalás visszaigazolásában feltüntetett szállásdíj – amennyiben az nem került előzetesen átutalással kifizetésre az érkezéskor – számla ellenében – fizetendő készpénzben (HUF, EUR) azzal a feltétellel, hogy a túlfizetés visszafizetése HUF-ben történik.

21. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást. Egy héten belüli takarításra kizárólag indokolt esetben, a szállásadóval történő egyeztetés alapján kerülhet sor.

22. Garázs – előzetes igénybejelentés esetén – külön térítés ellenében, a napi aktuális használati díj megfizetése mellett igényelhető.

23. A szálláshely nem dohányzó. Dohányozni kizárólag az erkélyen szabad.

24. A szálláshelyen étkezés ellátás nem biztosított.

25. A szálláshely felszereltsége: vasaló, hajszárító, televízió, mikrohullámú sütô, kávéfôzô, evőeszközök, étkészletek, illetve egyéb konyhai berendezési tárgyak.

26. Kérjük, ügyelj a rendre és a tisztaságra.

27. Kereskedő adatai: OLPINST KFT, Adószám: 24290449-2-09, Cégjegyzékszám: 09-09-024433, Székhely: 4029 Debrecen, Lorántffy utca 28.

28. Bármilyen típusú reklamációt az info@pedro-apartments.com emailen vagy a  +36.708.863.910 telefonszámon tehetnek meg.

29. Adatvédelemre, adatkezelésre vonatkozó információ: Az Ön személyes adatainak védelme az OLPINST Kft számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény szerint. Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk.

Bízunk benne, hogy elégedett leszel az általunk nyújtott szolgáltatással, kellemes időtöltést kívánunk!

Üdv,

Pedro

Fedezd fel az előnyeit ha közvetlenül az én oldalamon foglalsz…


Egy üveg bor ajándékba

Élvezd egy üveg tokaji bor kellemes zamatát!

Ingyenes lemondás

5 nappal az érkezésed elôtt ingyen lemondhatod foglalásod

Fizess érkezéskor

Lehetôséged van az érkezéskor rendezni a foglalásod

Garantált legjobb ár

A legjobb árakat mindig az én oldalamon kapod


Ráadásul igénybe veheted akcióink egyikét…